Æggekage i ovn med hamburgerryg

 

1 person

·         3-4 æg

·         1 dl skummetmælk

·         1 tsk. bagepulver

·         Salt

·         Peber                                                              

·         En rest hamburgerryg i tern eller skinkestrimler

·         Parmesanost

·         Olie

                              

 Pynt:

·         Purløg

·         Evt. bacon i skiver

 

Knald æggene ud i en skål og pisk sammen med mælk, bagepulver, salt og peber og pisk let. Tilsæt hamburgerryg.

Smør et ovnfast fad ca. 20×20 cm med olie og hæld blandingen i, bages i ovnen varmluft 180 grader i ca. 15 min.,  tag den ud og kom revet parmesanost over, bag yderligere i 10 minutter.

Mens æggekagen er i ovnen steges bacon fedtfrit på en varm pande, og lægges på fedtsugende papir.

Æggekagen pyntes med purløg og bacon.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.