Amaretto dessert

Ca. 6 personer

  • 1 fløderand
  • ¼ liter piskefløde
  • Vanillesukker /vanillestang
  • Frossen frugt evt. brombær, hindbær, ribs, solbær eller blåbær
  • Sukker
  • Amaretto likør

 

Piskefløden piskes, derefter piskes det sammen med fløderanden, smages til med vanillesukker efter behag evt. med vanillekorn fra vanillestang.

De frosne frugter råmarineres med sukker igen efter smag, rør i det en gang i mellem.

Kort før det serveres i portions anretninger smages frugten til med Amaretto likør, tag lidt af gangen og til dem som kan lide mere Amaretto kan selv hælde mere over når det spises.

Kom fløderand nederst i et portionsglas herefter lægges frugten over.

Det hele kan forberedes i god tid, kom fløderand i portionsglas og sæt dem på køl, lige før serveringen kommes frugten over.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.