Bacontortilla

4 per.

  • 600 g kartofler
  • 150 g bacon
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 æg
  • salt
  • groftkværnet peber

Skræl kartoflerne og snit dem tyndt på råkostjern. Skyl kartoflerne i koldt vand så stivelsen forsvinder. Lad dem dryppe af i en sigte. Pil løget og hak det fint. Steg under jævning omrøring bacon, løg og kartofler på panden i ca. 10 min. i olivenolie. Bred kartoflerne ud på panden i et jævnt lag. Pisk æg, salt og peber sammen og hæld æggeblandingen over kartoflerne. Steg tortillaen ca. 3 min. ved jævnvarme. Vend tortillaen ved hjælp af en stor tallerken eller låg. Steg den ca. 3 min. På den anden side.

Server tortillaen varm med grøn salat.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.