Bedstefars skæg med rabarberkompot og marengs

Stor bradepande

  • 185 g smør
  • 185 g sukker
  • 6 æggeblommer
  • 450 g hvedemel
  • 3 tsk. bagepulver
  • 1½ dl. mælk
  • 200 g marcipan

Fyld: Rabarberkompot

Marengs:

  • 6 æggehvider
  • 325 g sukker

Smørret røres godt med sukkeret, æggeblommerne røres i en ad gangen. Mel og bagepulver sigtes og røres i skiftevis med mælken. Marcipanen rives og kommes i dejen.

Dejen fyldes i en smurt bradepande ca. 43 x 38 cm. Forbages ca. 15 minutter ved 170 grader til overfladen er stiv.

Et jævnt lag rabarberkompot lægges på.

Æggehviderne piskes godt stive og 6 spsk. sukker piskes i. Resten af sukkeret vendes i. Marengsmassen fordeles over kagen.

Bagetid: Yderligere ca. 15 minutter til marengsmassen er stiv og gylden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.