Benløse fugle

 

  • 8 skiver velhængt okseinderlår
  • 2 løg
  • 250 g champignon
  • Bacon eller røget spæk
  • 5 dl bouillon
  • ½ liter fløde
  • Salt og peber

 

Brun løg og champignon på panden, lad det køle lidt af.

Læg bacon på kødet og kom løg, champignon over, rul kødet sammen og hold det lukket med tandstikker eller bomuldssnor. Brun kødrullerne på alle sider i en stegegryde.

Tilsæt bouillon og lad det simre under låg i 30-40 min.

Læg kødrullerne på et serveringsfad og hold dem varme. Hæld fløden i gryden og kog nogle min..

Smag til med salt og peber.

Server de benløse fugle med hasselback kartofler eller mos.
Brun løg og champignon på panden, lad det køle lidt af.
Læg bacon på kødet og kom løg, champignon over, rul kødet sammen og hold det lukket med tandstikker eller bomuldssnor. Brun kødrullerne på alle sider i en stegegryde.
Tilsæt bouillon og lad det simre under låg i 30-40 min.
Læg kødrullerne på et serveringsfad og hold dem varme. Hæld fløden i gryden og kog nogle min..
Smag til med salt og peber.
Server de benløse fugle med hasselback kartofler eller mos.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *