Bøf Lindstrøm

 

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 lille hakket løg,
  • 1 fed hvidløg,
  • 2 spsk. kapers,
  • 2-3 skiver syltet rødbede,
  • ½ spsk. dijonsennep,
  • salt, peber.

 

Pommes frites:

  • 4 bagekartofler,
  • 2 spsk. olie,
  • groft salt.

Dipsauce:

  • 1 dl yoghurt naturel,
  • 4 spsk. mayonnaise,
  • 2 spsk. dijonsennep,
  • 4 spsk. hakket,
  • bredbladet persille,
  • salt, peber.

Bøf Lindstrøm: Finthakket løg, hvidløg, kapers og rødbeder og bland dem med det hakkede kød og senneppen. Form kødet til fire store bøffer eller otte små og steg disse i fedtstoffet i 5 min. på hver side over middelstærk varme (3 min. for små bøffer). Krydr med salt og peber.

Pommes frites: Opvarm ovnen til 225°. Skræl kartoflerne og skær dem i stave, som duppes tørre og lægges i en bradepande beklædt med bagepapir. Dryp olien over og vend det hele sammen. Steg kartoflerne i den varme ovn i 20-25 min. Vend dem undervejs og krydr med salt, når de begynder at tage farve.

Dipsauce: Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.