Bradepande brød – koldthævet

 

Det nemmeste brød at bage.

  • ¼ pakke gær
  • 5 dl vand
  • 3 dl kærnemælk
  • 1 spsk salt
  • 350 g grahamsmel/spelt
  • 400 g hvedemel
  • 1 spsk olivenolie
  • Friske krydderurter.
  • Middelhavssalt

 

Rør gæren ud i lunt vand, og tilsæt kærnemælk samt salt.

Rør grahamsmel og hvedemel i lidt ad gangen.

Dæk skålen med plastfilm, og lad den hæve natten over i køleskabet.

Hæld den tynde dej i en smurt bradepande (ca28x28).

Pensl overfladen med olivenolie, drys med krydderurter, og lad brødet hæve 1 time et lunt sted.

Bag brødet ved 210 grader i ca. 20 minutter.

Skær brødet i lange skiver eller i firkanter afhængigt af formål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.