Creme kylling

  • 1 kg kyllingelår
  • 1 ds tomater
  • 2-3 fed hvidløg
  • 2 tsk. fint hakkede ingefær
  • 2-3 fint hakkede løg
  • 2 tsk. chicken masala krydderi
  • ½ tsk. spidskommen
  • 1/4 tsk. chili
  • l tsk. paprika
  • l tsk. indisk karry (mild)
  • 2-3 spsk. olie
  • l, 5 dl piskefløde
  • l tsk. salt
  • 1-2 kopper vand

Svits løg, hvidløg og hele spidskommen i olien.

Tilsæt de sidste krydderier, svits ligeledes et øjeblik.

Kom kyllingestykkerne i og lad dem stege ca. 15 min.

Tilsæt tomater og lad det koge yderligere 10 min.

Hæld nu ingredienserne over i et ildfast fad og tilsæt vand og fløde.

Fadet sættes i en opvarmet ovn, ved 220 grader i ca. 30-45 min.

Kyllingerne serveres varm med ris eller brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.