Fyldte ostegratinerede pandekager

  • Pandekager:
  • 2 æg
  • 3½ dl mælk
  • ½ salt
  • 1½ dl rugmel
  • 1½ dl hvedemel
  • 2 spsk. olie eller smør
  • Fyld:
  • 400-500 g hakket oksekød
  • 1 spsk. olie
  • 2 porrer
  • Hvidkå eller spidkål
  • 1 tsk. Stødt spidskommen
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. cayennepeber
  • Chilli efter smag
  • 1 hakket løg
  • Hvidløgspulver
  • 3 tomater
  • Salt og peber
  • Gratinering: Revet ost eller pamesanost
  • Tilbehør:
  • Bønnesalat med rødløg

Pandekager:  Pisk alle ingredienserne til dejen sammen, undtagen olie eller smør. Bag pandekagerne på en stor pande i smør eller olie.

Fyld:  Brun kødet i olien i en gryde. Snit grøntsagerne fint og vend dem med kødet. Kom  krydderierne i og lad det simre lidt. Skær tomaterne i tern og vend dem i kødet og varm godt igennem. Smag til med salt og peber.

Fordel fyldet på pandekagerne. Rul dem sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad. Drys med revet ost og varm pandekagerne i ovnen ved 200 grader, til osten er smeltet.

Server med bønnesalt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.