Grill marinade til revelsben

 

  • 1 løg
  • 6 fed hvidløg
  • 3 friske laurbærblade
  • I dåse (ca. 220 g) ananas i egen saft
  • (Ikke sukkerlage)
  • ½ spsk. stødt spidskommen
  • ½ spsk. stærk stødt chili
  • 1 spsk. stødt allehånde
  • 2 spsk. tørret timian
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. Worcestersauce eller engelsk sauce
  • 2 spsk. sennep
  • 2 dl tomatketchup
  • 100 g brun farin
  • 2½-3 kg spareribs

 

Pil løget og skær det i kvarte. Pil hvidløgene. Flæk chilierne og skrab kernerne ud. Befri laurbærbladene for midterstrengene (brug en spids, skarp kniv). Kom alle ingredienser – på nær ribbenene – i en blender. Blend det hele til en homogen marinade og hæld den over i en stor skål. Læg revelsbenene i, Sørg for at de alle sammen er smurt godt ind og lad dem marinere i køleskabet i mindst 2 timer, men gerne længere; forbered evt. marinaden aftenen før og lad kødet trække natten over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.