Grillede Portobello svampe med tomatsalat

 

Til 4 personer

  • Portobello svampe (ca. 4 stk)
  • 100 g gedeost eller feta
  • Timian
  • Salt og peber

 

Tomatsalat:

  • 1 bk. tomater
  • 1 dl basilikum skåret i strimler
  • 2 spsk. ekstra olivenolie
  • 1 tsk. lys balsamico
  • Salt og peber

 

Tilberedning:

Skyl og skær tomaterne i små tern. Bland dem med basilikumstrimler, olivenolie, lys balsamico, salt og peber. Rengør Portobello svampe med en pensel og skær stokken af. Grill svampene på “stok siden” i 2 min. Fordel osten ud på hver Portobello svamp. Kom lidt frisk timian på og drys med salt og kværnet peber. Svampene grilles i 4-5 min. ved direkte varme til de er varme og grillede. Anret de grillede Portobello svampe med tomatsalat på toppen som tilbehør til kødret eller som forret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.