Hakkebøf i fad

  • 1 kg hakket oksekød
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2-3 fed hvidløg
  • 2 dl oksebouillon
  • 5 dl piskefløde/madlavningsfløde
  • 250 g champignon i skiver, kan udelukkes
  • 2 løg
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • Salt og peber

 

Form 8 bøffer og krydr dem med salt og peber og brun dem på panden.  Kom bøfferne i et ildfast fad

Saucen:

Pil løgene og hak dem fint og svits dem i en gryde. Kom oksekødsbouillon sammen med de flåede tomater, peberfrugter og evt. champignon ved og pres hvidløg heri. Hæld fløden i og sørg for at saucen ikke koger op, jævn evt. saucen med meljævning.

Smag til med salt og peber, hæld saucen over bøfferne.

Retten skal i ovnen i 30-40 min. ved 180-200 grader

Server med båndpasta eller ovnkartofler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.