- 1 kg hakket oksekød
- 1 dåse flåede tomater
- 2-3 fed hvidløg
- 2 dl oksebouillon
- 5 dl piskefløde/madlavningsfløde
- 250 g champignon i skiver, kan udelukkes
- 2 løg
- 1 grøn peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- Salt og peber
Form 8 bøffer og krydr dem med salt og peber og brun dem på panden. Kom bøfferne i et ildfast fad
Saucen:
Pil løgene og hak dem fint og svits dem i en gryde. Kom oksekødsbouillon sammen med de flåede tomater, peberfrugter og evt. champignon ved og pres hvidløg heri. Hæld fløden i og sørg for at saucen ikke koger op, jævn evt. saucen med meljævning.
Smag til med salt og peber, hæld saucen over bøfferne.
Retten skal i ovnen i 30-40 min. ved 180-200 grader
Server med båndpasta eller ovnkartofler.