Hakkebøf med ovnkartofler og rodfrugter

  • Hakket oksekød 3-7 % fedt
  • Store kartofler
  • Gulerødder
  • Selleri (giv sellerierne en chance)
  • Olie til stegning og til ovnkartoflerne
  • Pebermix gerne grov
  • Salt
  • Timian

Start med kartoflerne og rodfrugterne

Skræl og skær dem i både, rodfrugterne i ca. samme str. som kartoflerne

Varm ovnen op til 200 grader.

Det hele kommes i plastpose med 2-3 spsk. olie alt efter hvor mange der bruges. Kom pebermix og salt i og ryst posen godt, spred dem jævnt over en bageplade med bagepapir. De må ikke overlappe hinanden for meget, brug da hellere to bageplader. Bages i knapt 1 time, vendes evt. undervejs.

De bliver sprøde og brune.

 

Form bøfferne og krydre dem med peber, steg dem i i olie på en panden og kom salt på.

Lad bøfferne hvile 5 minutter og servere med kartoflerne og rodfrugt

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.