Husarsteg

  • 1½ kg nakkefilet
  • 250 g champignon
  • 2 løg
  • 1 pk bacon i tern
  • Salt og peber
  • Persille
  • Timian
  • 2 dl bouillon
  • ¼ liter fløde
  • Kødsnor

Skær 3-4 dybe lommer på langs i kødet, men ikke helt i gennem. Læg steget i et ovnfast fad.

Steg bacon på en varm pande, hak løget og steg det med. Skær champignon i skiver og hak persillen svits begge dele med til sidst. Fordel fyldet i kødlommerne som holdes sammen med kødsnoren.

Tilsæt bouillon og stil fadet midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 180 grader og steg i ca. 2 timer til den er gennembagt.

Hæld skyen fra, sigt den og kom fløden i, smag til med salt og peber.

Tilbehør kartofler efter smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.