Kalkunbryst med gorgonzolasauce

  •  900 g fersk kalkunbryst
  • 1 liter hønsebouillon
  • 1 stor dusk persille
  • 10 peberkorn
  • 250 g blandede svampe
  • 75 g bacon i tern
  • 2 dl suppe
  • 75 g gorgonzola
  • ½ liter piskefløde
  • salt, peber
  • 200 g friske grønne bønner
  • 1 pk. båndpasta

Kog kalkunbrystet for svag varme ca. 50 minutter i hønsebouillon tilsat persille og peberkorn.

Si suppen, brug ca. 2 dl. til gorgonzolasaucen. Gem resten til senere brug.

Hold kalkunbrystet varmt ved at lægge det tilbage i gryden med resten af bouillonen. Rist svampe og bacon.

Tilsæt suppe og gorgonzola skåret i mindre stykker, og lad saucen koge 5 minutter for svag varme og under omrøring. Snit evt. bønnerne i lidt mindre stykker og kog dem sammen med pasta i letsaltet vand.

Kom fløde i saucen, kog op og smag til med salt og peber.

Skær kalkunbrystet i tynde skiver.

Fordel kalkunskiver, pasta og bønner på tallerkenerne og hæld saucen over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.