Kalkunbryst med spinat og feta

  • 200 g hel spinat i kugler
  • 8 hele fed hvidløg
  • 150 g fetaost i terninger
  • 1 æg
  • Salt & peber
  • 15 g margarine
  • 1 pk. bacon
  • 3 dl hønsebouillon
  • muskatnød

Spinaten optøs og væden presses ud.

Hvidløgene koges møre i letsaltet vand.

Fetaen moses med en gaffel og fyldet røres sammen.

Der skæres et dybt hul i brystet fra kortsiden. Fyldet kommes i og enden lukkes med en kødnål.

Stegen brunes på alle sider i fedtstoffet. Bacon lægges fast omkring stegen som placeres i et smurt ildfast form. Bouillonen hældes ved.

Stilles i ovnen ved 160 grader i ca. 1 time og 20 min. Skyen sies og serveres til.

Tilbehør pasta – brød – grøntsager.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.