Kylling i hvidløg

(2 personer)

  • 2 kyllingebryster
  • 2 spsk. hvedemel
  • salt og kværnet peber
  • 3-4 fed hvidløg
  • 1 -2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. koncentreret tomatpuré (1 lille ds.)
  • 1 lille bdt. bredbladet persille
  • 1½ dl piskefløde
  • 1 -1½ dl hønsebouillon

Pil hvidløgene, og hak dem fint. Skyl og hak persillen. Dup kødet tørt, og vend det i krydret mel.

Brun stykkerne let på begge sider i halvdelen af olien. Tag dem op, og tør panden af.

Kom resten af olien på, og lad hvidløgene småstege, uden at de bliver brune – ellers bliver de bitre. Tilsæt persillen, og svits et øjeblik. Kom tomatpuré, fløde og bouillon på, og pisk/rør det sammen. Kog det igennem, og dæmp varmen. Læg kyllingen ned i saucen, og lad det simre i 5-10 minutter alt efter kødets tykkelse. Servér kyllingen i saucen med det valgte tilbehør.

TILBEHØR: Ris, salat, pasta, grøntsager eller små kartofler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.