Kyllingelagsagne

  •  12 plader fuldkornlasagneplader
  • 400 g hakket kyllingekød
  • 1-2 løg
  • 2 spsk. Olie
  • 2 snackpeber
  • 140 g tomatkoncentrat
  • 2½ dl hønsebouillon
  • Broccoli
  • 1 tsk. oregano
  • 2 tsk. karry
  • Salt og peber
  • Mozzarellaost eller en rest som er revet
  • Ostesovs
  • ½ liter mælk
  • ½ liter vand
  • Ost, gerne en rest

Skær løgene i tern og steg dem et par minutter uden det tager farve, kom kyllingekødet i og steg yderligere et par min. Kom snackpeber, tomat, oregano og karry i gryden, derefter kommes hønsebouillon i og det småsimre i 20 min. Smag til med salt og peber. Varm mælken, vandet og kom osten som er skåret i små stykker i, kog det op, ostesovsen hældes i kødet. Fordel i et ovnfast fad, kødsovsen derefter et lag fuldkornslasagneplader, afslut med kødsovs og læg mozzarellaost over. Bages ved 200 grader i ca. 30-35 min til overfladen er gylden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.