Laksefilet med kartoffel klatkager og remouladesovs

  • 8 laksefilet
  • Salt og peber

 

Sprøde kartoffel klatkager:

  • 1 kg melede kartofler
  • 1 stort løg
  • 3-4 æg
  • Salt og peber.

 

Remouladesovs:

  • Remoulade og creme fraiche 18%

 

Skræl kartoflerne. Riv dem på den grove side af råkostjernet. Læg kartoflerne i en sigte og tryk væden af. Bland de revne kartofler med fint revet løg, salt, peber og hele æg.

Steg klatkager på en varm pande. Tryk dem lidt flade med bagsiden af skeen, så de flyder lidt ud. Steg klatkagerne 6-8 min. på hver side.

Laksefilet:

Drys peber på laksen og steg dem ca. 3. min på hver side.

Remouladesovs:

Bland lige dele remoulade og creme fraiche sammen. Server den kold.

Server evt. med salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.