Lasagne med kylling og spinat

  •  500g kylling
  • Olie til stegning
  • 8 lasagne plader
  • 1 Pose optøet helbladet spinat 450 g
  • hakkede/ flåede tomater
  • 1 løg
  • 1/4 piskefløde
  • Stærk karry
  • Grøn karry pasta
  • Salt og peber
  • 1 pose mozzarella ost 200g

Skær kødet i små stykker og hak løget fint.

Kom olie på panden og drys godt med karry.

Lad det brænde af et øjeblik og kom så kød og løg på, lad det svitse imens du vender det jævnligt.

Tag kød og løg fra panden og hæld derefter fløde direkte på panden sammen med tomaterne, salt, peber og grøn karry pasta.

Rør i det og lad det simre i ca. 5 min. Kom evt. lidt jævning i. Imens smører du et ildfast fad. Derefter starter du med at dække bunden med lasagneplader og i rækkefølge hælder du halvdelen af sovsen på, halvdelen af kødet, halvdelen af spinaten og halvdelen af osten. Det gør du igen i samme rækkefølge.

Lasagnen bages i ovnen ved 200grader i ca. 30 min. Spar ikke på karry, da spinaten tager en del af smagen.

Tilbehør: Salat m. blå vindruer, ananas og hvidløgsfeta samt hvidløgsdressing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.