Medallioner okse eller hjorte

Med jagtsauce

  • 6 stk. medallioner
  • 4 dl. oksekødsbouillion
  • 1 spsk oli
  • e 1 tsk tomat koncentrat
  • Salt og peber
  • Hakke persille
  • 20 g smør
  • 1 tsk Dijon sennep
  • 1 stort hakket løg evt. skalotteløg
  • 500 g champignon i skiver
  • Tør hvidvin
  • 2 spsk creme fraiche 18%

 

Medallionerne pensles med olie og krydres med salt og peber, hvorefter de brunes på en meget varm pande 2½ min på hver side.

Tag dem af panden og hold dem varme i stanniol.

Nedsæt varmen og tilsæt smør og sauter løgene. Derefter tilsættes champignonerne.

Steg dem til de lige akkurat er bløde og tilsæt hvidvin og bouillon.

Dernæst tilsættes tomatkoncentrat, persille, sennep og creme fraiche. Lad saucen tykne.

Sluk for pande og læg medaljonerne tilbage på panden, mens der pilles kartofler på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.