Mexicansk suppe

  • 150 g bacon
  • 5-6 forårsløg eller 3 porrer
  • 3 store kartofler
  • 3 gulerødder
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 7 dl grønsagsbouillon
  • 250 g majs
  • 2 dl mælk
  • 2 tsk. tørret stærk chilipulver efter smag
  • salt og peber
  • frisk hakket chili
  • 1 stor ds. tomatpurer

Skær bacon i små strimler og steg den sprød ved svag varme. Tag baconen af panden. Snit løgene fint, skræl og skær kartoflerne og gulerødderne i terninger. Svits det hele i baconfedtet og krydr med chili og lidt peber. Tilsæt tomaterne og bouillonen, og kog suppen for svag varme under låg i 15 min. Kom majsene i og kog i 5 min. Rør fløde i og varm godt igennem. Smag til med salt og peber, og server suppen rygende varm med et drys af baconstrimlerne.

Giv et godt brød til, hvis suppen er en hovedret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.