Mørbrad i sennepssovs

  • 2 svinemørbrader
  • mel
  • salt, peber
  • 3mellemstore løg
  • 50 g smør
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 1 dl bouillon
  • 2 tsk. fransk lys dijonsennep
  • 2 spsk. hakket frisk esdragon
  • 2-3 dl madlavningsfløde

Fjern sener og bimørbrad. Skær mørbraderne i tykke skiver, sæt dem på højkant og bank dem lidt flade med håndroden. Vend kødet i krydret mel. Brun kødet på begge sider i gyldent smør. Tag dem af panden. Svits løgene, til de er klare og gyldne. Tilsæt vineddike, sennep, bouillon, esdragon og fløde. Bland det hele godt og læg kødet tilbage i sovsen. Lad retten småstege, til kødet lige er gennemstegt, men ikke tørt, 10-15 min.

TILBEHØR: Nye eller små pillekartofler med hakket persille.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.