Mørbradbøffer med gorgonzolasauce

  • 1 mørbrad
  • 1 rød peberfrugt
  • 250 g champignon
  • 2 porrer i skiver
  • 150 g gorgonzola
  • ½ liter fløde
  • Dijon sennep
  • Salt og peber

Svits porrer, champignon og peberfrugt, uden at det tager farve, krydr med salt og peber og kom det i et ovnfast fad.

Afpuds mørbrad og skær den på skrå i 4-5 stykker på 3 cm i tykkelsen og pres dem lidt flade med hånden.

Brun mørbradbøfferne på begge sider og krydr med salt og peber.

Smør mørbrad med lidt sennep og sno bacon om dem. Læg dem oven på grøntsagerne.

Smelt gorgonzolaen i fløde og hælde det over mørbradbøfferne og sæt fadet i en 200° grader varm ovn i ca. 30 min.

Server med ris eller små smørristede kartofler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.