Ovnbagt urtelaks

Ingredienser til 2 personer:

  • 225 g laksefileter
  • 1/2 grøn peber
  • 1/2 rød peber
  • 75 g champignon
  • 1/2 squash eller kogte kartofler i tynde skiver
  • salt, peber
  • Marinade:
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1/4 dl citronsaft
  • 1 fed hvidløg
  • krydderurter, f.eks. timian eller estragon

Bland olivenolie, knust hvidløg, citronsaft og finthakkede krydderurter og hæld marinaden over laksefileterne. Lad dem trække mindst 20 min. i køleskab.

Skær peberfrugter, champignoner og squash i grove tern og sauter dem i smør. Smag til med salt og peber.

Placer grøntsagerne i bunden af et ildfast fad.

Hvis det er kartofler, læg dem nederst i fadet med grønsagerne over.

Læg laksefileterne ovenpå og hæld resten af marinaden over.

Sæt retten i en forvarmet ovn ved 200 grader i 15-20 min. Server med kartofler og flutes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.