Risotto

4 personer

  • 2 hakkede løg
  • Fedtstof
  • 1-2 tsk. karry
  • 2 dl løse ris (1 kg ris = 2 liter bouillon)
  • 5 dl oksebouillon
  • 350-400 g hakket oksekød
  • 1 rød peberfrugt
  • Dybfrosne ærter
  • Salt
  • hvidløg

De hakkede løg steger i fedtstoffet med karry og ris. Nogle minutter efter tilsættes bouillon og det koger under låg i 15-20 min. Imens brunes det hakkede oksekød, tilsæt krydderier og evt. hvidløg.

Kødet blandes i risene, smages til. Serveres med en krans af let kogt rød hakket peberfrugt samt kogte ærter.

 

Kold kryddersovs: 2½ dl cremefraiche smages til med tomatketchup og evt. klippet grønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.