Spinatbund med røget ørred og rejer

 

  • 900 g frosset spinat
  • 4 æg
  • 100 g mayonnaise
  • 1 dl mælk
  • Salt
  • Peber
  • Muskat
  • Fyld: ½ l cremefraiche 38% eller tyrkisk yoghurt 10%
  • 250 g røget ørred
  • 200 g rejer
  • Laks i skiver
  • Citronskiver
  • Augurkeskiver
  • Tomatskiver

Tø spinaten op. Pisk æg, mælk og mayonnaisen sammen. Vrid spinaten for vand og bland den i æggemassen. Hældes i en smurt springform og bages ca. 40 min. ved 180 grader.

Fyld: Pluk ørred i små stykker og vend dem i cremefraichen. Fordel det på spinatbunden.

Pynt med rejer, laks citron-, agurke- og tomatskiver.

Serveres med flute til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.