Wienergryde

4 personer

  • 1/2 kg skinkekød (i strimler eller terninger)
  • 2 løg (delt i kvarter)
  • 3 porrer (i skiver)
  • 1 spsk smør
  • salt og peber
  • 1 tsk mild paprika
  • 3 dl bouillon
  • 1 dl fløde
  • 125g cocktailpølser eller frokostpølser (skåret i mindre stykker)
  • 2 spsk majsstivelse
  • 1 bdt persille (hakket)

Svits først skinkekødet i gyldent fedtstof i en stegegryde.

Tag det op og svits derefter løg og porrer.

Kom kodet tilbage i gryden og krydr med salt, peber og paprika.

Hæld bouillonen og fløden i og lad retten snurre under låg i 35-40 min.

Kom pølserne i de sidste minutter af kogetiden.

Bring retten til kogepunktet og jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand.

Smag til og kom hakket persille på før servering.

Små kogte kartofler eller kartoffelmos serveres til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.