Chili ret

 

I mikrobølgeovn. Kan også laves i gryde (4 portioner).

  • l stort løg,
  • l rød peber,
  • l grøn peber,
  • l spsk. margarine,
  • 500 g hakket oksekød,
  • 2 fed hvidløg,
  • salt, peber,
  • l 1/2 tsk. chilipulver,
  • l dåse flåede tomater,
  • l stor dåse tomatpure,
  • 2 dl. bouillon,
  • Klippet persille.

 

Hak løget fint, rens og hak peberfrugterne, løg, peber og margarinen lægges i et fad med låg.

Tilbered under låg 3 min. ved 750 w.

Bland kødet i, sammen med presset hvidt løg, salt, peber og chilipulver.

Fortsæt tilberedningen i 5 min. ved 750 w under låg.

Rør rundt i blandingen efter et par min., så kødet bliver findelt og blandet med grønsagerne, og tilsæt bouillon.

Tilsæt flåede tomater, tomatpure og fortsæt tilberedningen i 6 min. ved 750 w under låg.

Tag låget af og tilsæt klippet persille og fortsæt i 2 min. ved 750 w uden låg.

Retten serveres med pasta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *